(0)

Ulf og den afskyelige snepige

e-bok


Ulf er pÄ den. Han har Þdelagt sit sidste par lange bukser som varulv. Og han mÄ ikke fÄ penge til at kÞbe et par nye. Selvom det er vinter. Heldigt nok dukker det perfekte job som bÞrnepasser op. Skidt pyt med at der er noget mystisk ved familien. Og skidt pyt med at Ulf aldrig har passet bÞrn fÞr. For Ulf vil tjene kassen, og hvor svÊrt kan det lige vÊre at passe en lille pige?

Ulf bliver hyret til at passe Yeta. Han skal starte samme dag. Nogle timer senere ringer Ulf pÄ dÞren hos Yeta. Yetas far lukker dÞren op. Han er hÞj og bred som en gorilla. Yetas hud glÞder pludseligt at et blÄt skÊr. Et stort snefnug daler ned fra himlen. Hvad sker der? Der var sol lige fÞr. Nu hÊnger der en stor, mÞrk sky over dem, og det sner. Ulf mÄ have set syner. Yeta ser helt normal ud nu. Alligevel bliver varulven indeni Ulf urolig. Hvordan mon det gÄr?

Monstervenner er en letlÊst serie til letÞvede lÊsere i indskolingen og pÄ mellemtrinnet. Serien, der er skrevet af Sandra Schwartz, handler om monstervennerne Ulf, Vik og Vera. De (u)hyggelige illustrationer er lavet af Kim Dalsgaard. BÞgerne i serien er velegnede til frilÊsning for lÊsere i alderen 7-10 Är.

Lix: 12