(31)

Ulige uger

ljudbok och e-bok


Dette er en ĂŠgte grine- og grĂŠdebog fyldt med sorg, lĂŠngsel, voksendating og andre Ăžjeblikke fra det livsomvĂŠltende kaos, vi kalder en skilsmisse.

"Ulige uger" er til dig, der stÄr midt i balladen, eller dig, der har fÄet krisen lidt pÄ afstand, delt boet og kan smile af de urolige tider. Den er til dig, der har brug for en Êrlig og sjov hjÊlp-til-selvhjÊlpsbog og et kÊrligt skub.

Og bare rolig, der er bÄde hÄb, kÊrlighed og et dejligt liv pÄ den anden side. For selvom en skilsmisse kan byde pÄ skÊnderier, IKEA-ture, underlige kropsprojekter og bÞrn, der savner, er det ogsÄ en mulighed for at finde tilbage til sig selv. Og der er faktisk ikke noget smukkere end kvinder (og mÊnd), der rejser sig fra en skilsmisse og gÄr ud og Êder af livet.

DITTE GIESE (fĂždt 1977) er forfatter, kulturjournalist og kritiker. Hun er isĂŠr kendt som feministisk debattĂžr og en markant stemme i samfundsdebatten. Hun har tidligere udgivet 90’er bogen – fortĂŠllinger fra det sjove Ă„rti (2009) og bestselleren "Breve til livet" sammen med Anne Sofie Allarp (2020).

Pressen skriver:

"Mange velovervejede og reflekterende pointer om ensomhedens og tosomhedens vilkĂ„r.” 4 stjerner - Berlingske

"Morsom, herlig og moderne bog" 4 stjerner - Jyllands-Posten


UpplÀsare: Ditte Giese
LĂ€ngd: