(12)

Ulvetid

ljudbok och e-bok


Denne gang skreg hun ikke. Hun mÊrkede heller ikke nogen smerte. Verden kom mod hende i en vanvittig fart, og hun nÄede aldrig at mÊrke efter, om det virkelig var som at flyve, fÞr jord og sten smadrede ind i den lille, skrÞbelige, levende organisme, vi kalder et liv.

Som ny efterforskningsleder stÄr politikommissÊr Gabriel Fjell over for et skrÊmmende scenarie. En fjorten Är gammel pige har hÊngt sig i skoven. Snart gÄr det op for Gabriel og hans kollegaer hos politiet i Haugesund, at pigen har deltaget i et onlinespil, som er ved at brede sig blandt unge i byen. Et spil, der tÊller ned til den endelige udfordring: at tage sit eget liv.

Sagen river op i Gabriels egen smertefulde sorg fra barndommen, samtidig med at han skal klare sin fĂžrste efterforskning i den intense kamp mod bĂ„de tiden og det skrĂŠmmende spil. Gabriel mĂ„ finde den, der stĂ„r bag spillet. Og endnu vigtigere – han skal hindre, at flere unge begĂ„r selvmord.

Ulvetid er fĂžrste bog i serien om politikommissĂŠr Gabriel Fjell som er skrevet af den norske forfatter Geir Tangen (f. 1970). Geir Tangen er krimiforfatter og bor i Haugesund pĂ„ den norske vestkyst. Han underviser unge i udskolingen, har arbejdet som freelancejournalist og er manden bag Norges stĂžrste krimiblog: bokbloggeir.com. Geir Tangens tre fĂžrste bĂžger, ”Maestro” (2017), ”Hjerteknuser” (2018) og ”DĂžd mands tango” (2019), er udkommet pĂ„ dansk og solgt til 17 lande.


UpplÀsare: Dan Schlosser
LĂ€ngd: