(1)

Under huden

ljudbok och e-bok


Detektiven Hannah Wolfe er blevet sendt til den eksklusive skĂžnhedsklinik Castle Dean – ikke for sit udseendes skyld, men for at arbejde. Mens hun bliver ĂŠltet, strakt og nappet, fĂ„r dampbade og indsmĂžres i olie, prĂžver hun at finde frem til gerningsmĂŠndene bag forskellige sabotagehandlinger pĂ„ klinikken. Fisk i boblebadet og jernsĂžm i massageapparaterne hĂžrer ikke til de eksotiske pĂ„fund, der gouteres af Castle Dean’s eksklusive klientel. Men sabotagehandlingerne er kun begyndelsen. Klinikkens ejer, den strĂ„lende Olivia Marchant, har ogsĂ„ personlige problemer: Hendes mand Maurice – en af Londons fĂžrende plastik-kirurger, der har forsynet adskillige af denne verdens rige og berĂžmte med et nyt udseende – udsĂŠttes for anonyme trusler.

I skĂžnhedsklinikkens specielle miljĂž, hvor ingen Ăžnsker at blive ĂŠldre, og hvor alle har en urokkelig tro pĂ„ knivens magt, er Hannah Wolfe en ubuden gĂŠst. Hendes efterforskning fĂžrer hende vidt omkring – fra casinoer og rockstjerners garderober til en kunstmaler med speciale i fede kvinder og til det allerhelligste: Maurices konsultationsvĂŠrelse.

Hannah Wolfe fĂ„r brug for al sin professionelle intuition, sin klĂžgt og sine medfĂždte instinkter i denne velskrevne og intelligente thriller om sex, forrĂŠderi og mord – og om den uhyggeligt hĂžje pris, der undertiden betales for et godt udseende og skĂžnhed.


UpplÀsare: Eva Boland Koch
LĂ€ngd: