(0)

Under stjernerne

e-bok


”Spotlightet slukker, og de normale lamper bliver tĂŠndt. Auditoriet ser igen ud, som jeg kender det. Og sĂ„ fĂ„r jeg Ăžje pĂ„ Hannah.”

I sin barndom mĂžder Storm Karla. De bliver venner, og Storm forelsker sig hurtigt i hende. Hun er hans drĂžmmepige. Men da Storm en dag prĂŠsenterer Karla for sin bedste ven Eddie, forelsker de to sig i hinanden og bliver kĂŠrester.

Nu, hvor Storm er blevet Êldre, er situationen med Karla og Eddie kun blevet svÊrere at leve med. Men sÄ mÞder han Hannah, og det Êndrer hans liv. Hun tager ham med ud pÄ ture, hvor de betragter Þde, ensomme steder. Noget, Hannah har gjort det meste af sit liv, altid med sin kikkert om halsen. Efter en konflikt med Eddie og Karla, beslutter Storm og Hannah, at det er pÄ tide at realisere deres plan om at tage pÄ roadtrip og undersÞge helt nye steder. Bare tage vÊk, tage pÄ eventyr. Hvad Storm ikke ved er, at Hannah har en hemmelighed 


Under stjernerne er en ungdomsroman om den fĂžrste kĂŠrlighed og dynamikken i en gymnasiegruppe. Den handler om at vĂŠre tro mod sig selv og fĂžlge sine drĂžmme.