(0)

Underbevidsthedens magt

e-bok


Mads har altid vidst, han ville have den traditionelle familiestruktur med alt, hvad dertil hÞrer. Men da han forelsker sig i den smukke og spÊndende Ellen, er det mere ideen om en kone, der tiltaler ham end den uligevÊgtige kvinde, hun faktisk er. Og det usunde forhold ender tragisk med bÄde Ellens og deres lille datters dÞd.

Mads’ efterfĂžlgende nedtur udmĂžnter sig i et voldsomt had til kvindekĂžnnet, paranoia og personlighedsforstyrrelser. Den fĂžrer ham ogsĂ„ ud i et eskalerende alkoholmisbrug, og en vĂ„d aften mĂžder han pĂ„ et vĂŠrtshus den sympatiske Frank. Frank, der er kriminalbetjent. Frank, der leder efter den skyldige i en nylig rĂŠkke brutale kvindemord 


Uddrag af bogen:

”SĂ„, sid nu stille, jeg forsĂžger bare at vĂŠkke dig, sĂ„ vi kan tale sammen. Hvis jeg skal betale tusinde kroner i timen plus dobbelt takst, fordi det er mĂžrk nat, sĂ„ vil jeg have noget for pengene.”

Blodet silede stille ned ad maven og farvede hendes blege bryster, sÄ det lignede et delta, hvor floden deler sig i flere bifloder. Hun vÄgnede lidt op og stirrede frem for sig med et blik, der ikke fokuserede. Mads tog kluden ud og hÊldte mere whisky pÄ hende. Snart ville hun vÊre tilbage i sin helt egen verden. Pulveret havde haft sin virkning. Hun ville aldrig vÄgne mere.

Om forfatteren:

Jette Faurby (f. 1947) er uddannet lĂŠrer, socialpĂŠdagog og psykoterapeut, og hun har arbejdet i England, Italien og Saudi- Arabien. Hun har fire voksne bĂžrn, otte bĂžrnebĂžrn og et oldebarn. For fire Ă„r siden mistede hun sin mand og har siden helliget sig forfattergerningen. Hun udgav sin debutroman Stenen i 2012.