(73)

Undtagelsen

ljudbok och e-bok


HÞr Ellen Dahl Bang lÊse Undtagelsen, som Christian Jungersen fik bÄde De Gyldne LaurbÊr - boghandlernes pris - og P2's Romanpris for. PÄ det lille "Dansk Center for Information om Folkedrab" pÄ Østerbro arbejder fire kvinder: Camilla, Anne-Lise, Malene og Iben. Da Iben en dag modtager en anonym trusselsmail pÄ engelsk, begynder mistankerne at svirre pÄ den lille arbejdsplads. Er den fra en af aktÞrerne i de store folkedrab - for eksempel serberen Mirko Zigic - som de publicerer artikler om pÄ nettet, eller er den sendt inde fra huset, for eksempel fra computeren inde hos Anne-Lise, som Iben og Malene mistÊnker for at lide af en personlighedsforstyrrelse? En psykologisk thriller og en historie om kvinders venskab samt en filosofisk roman om ondskab pÄ bÄde mikro- og makroplan.

"En romanteknisk Äbenbaring (...) En suverÊnitet der sjÊldent ses i Danmark. Helt ned i detaljen er miljÞbeskrivelserne fÊngende og pÄ kornet."

- Tue Andersen NexĂž, Information

"...intenst spÊndende bÄde som thriller og som Þjebliksbillede af Danmark og nogle danskere lige nu,"

Jon Helt Haarder, Jyllands-Posten

"*****. ...fantastisk blanding af en spÊndingsroman (...) og sÄ en knastÞr, rammende realistisk beskrivelse af dagens Danmark,"

Michael Eigtved, B.T.

"***** ...meget aktuel og meget raffineret psykologisk thriller,"

Nils Gunder Hansen, Berlingske Tidende

"Et magtfuldt og foruroligende studie i ondskabens psykologi, og en stram thriller."

- Sunday Telegraph


UpplÀsare: Ellen Dahl Bang
LĂ€ngd: