(3)

Unelma Pariisista - eroottinen novelli

ljudbok och e-bok


"Tunnen hÀnen kosketuksensa kaikkialla, aivan kuin hÀnen olisi pakko tutkia tarkkaan jokainen millimetri sormenpÀillÀÀn. HÀnen kaulaansa suudellessani imen itseeni hÀnen humalluttavaa tuoksuaan. Oma Alfonsini."

Gabriella ja Alfons tapasivat Lundin yliopistossa, ja heistÀ tuli ystÀvÀt. LÀheiset ystÀvÀt. Vuosikausia heidÀn vÀlillÀÀn kyti tuli, vetovoima, joka kasvoi kasvamistaan mutta joka ei koskaan pÀÀssyt pÀÀmÀÀrÀÀnsÀ. Vaikka Alfons opintojen pÀÀttyessÀ muutti Pariisiin elÀttÀÀkseen itsensÀ taiteilijana, side heidÀn vÀlillÀÀn ei koskaan katkennut. Nyt Gabriella on seitsemÀn vuoden odotuksen jÀlkeen matkustanut Pariisiin tapaamaan Alfonsia. Mies on antanut hÀnelle tapaamisosoitteen, mutta voiko tÀmÀ todella olla totta? Tuleeko mies todella paikalle? Onko vanha vetovoima vielÀ tallella? Tuleeko heille viimein tilaisuus antautua toisiaan kohtaan tuntemalleen intohimolle maailman romanttisimmassa kaupungissa?

"Unelma Pariisista" on Gabriellan ja Alfonsin tarinan ensimmÀinen osa.

Amanda Backman on ruotsalainen kirjailija, jolta on aiemmin julkaistu runoja. TÀmÀ on hÀnen ihka ensimmÀinen eroottinen novellinsa. HÀn on syntynyt vuonna 1993 ja varttunut SkÄnessa. Kirjoittamisen lisÀksi hÀn työskentelee freelancetoimittajana.