(0)

Ung mand med pistol

ljudbok och e-bok


Carlos Webster er en skruppellĂžs og koldblodig U.S. marshal, der i forbudstidens Oklahoma jagter nogle af landets farligste forbrydere. Om han fanger dem dĂžde eller levende, betyder ikke meget for ham, og han havde ingen skrupler ved at skyde den berygtede bankrĂžver Emmett Long, som derved gjorde ham berĂžmt.

Nu er Webster pĂ„ sporet af Jack Belmont, der er sĂžn af en stenrig oliemillionĂŠr og sĂŠtter alt ind pĂ„ at blive samfundets fjende nummer Ă©t. Han har imidlertid ikke regnet med at fĂ„ forbrydernes fjende nummer Ă©t efter sig, og nu gĂ„r den vilde jagt gennem USA’s afkroge, hvor smukke gangsterpiger og farlige forbrydere truer med at stoppe Websters ihĂŠrdige jagt pĂ„ sit bytte.

Elmore Leonard (1925-2013) var en amerikansk forfatter, der skrev en lang rÊkke populÊre krimier og spÊndingsromaner. Hans romaner er blevet oversat til mange sprog og har solgt mange millioner eksemplarer verden over. Elmore Leonard stÄr desuden bag en lang rÊkke filmmanuskripter, og flere af hans vÊrker er blevet filmatiseret af stjerneinstruktÞrer som Quentin Tarantino og Danny DeVito.


UpplÀsare: Mikkel Schou
LĂ€ngd: