(0)

Uperfekt

e-bok


DrĂžmmer du om sunde madvaner, lange lĂžbeture i skoven, velopdragende bĂžrn du har tid og overskud til og spĂŠndende venner, som en helt naturlig del af din hverdag med et travlt job?

DrĂžmmer du om det perfekte liv? SĂ„ kan du godt stoppe med at drĂžmme ... "for hvor skĂžnt er det egentlig at sidde i dit eget selskab og vĂŠre helt perfekt"?

"Uperfekt" gÞr op med myten om det perfekte liv, og jeg giver dig min sundhedsrealistiske guide til et bedre og sundere liv uden dÄrlig samvittighed, urealistiske mÄl eller fravalg af nydelse. Jeg stiller dig nogle af de helt oplagte spÞrgsmÄl, der ikke altid har oplagte svar: Hvad er sundhed? Hvor sund vil du vÊre? Hvordan kommer du i gang? Og sÄ fÄr du en gang for alle afklaret, hvordan du holder gejsten oppe, nÄr dine mÄl og bliver tilfreds uden at vÊre perfekt!

Jeg giver et Êrligt indblik i mit liv, og beskriver hvordan jeg selv kÊmper med at fÄ arbejde, privatliv og skyr til at gÄ op i en hÞjere enhed. Mit liv er langt fra perfekt, men jeg af lÊrer af mine fejl og bliver klogere. Jeg er nysgerrig og gÞr mig umage for at holde en sund balance, hvor jeg prioriterer sundhed, fordi det giver mit liv kvalitet.

Om forfatteren:

Christian Bitz (f. 1977) er uddannet cand.scient. i human ernÊring og forskningschef pÄ Herlev Hospital. Han er kendt for flere mad- og sundhedsprogrammer pÄ bÄde TV2 og DR1. Han er forfatter til bestsellerne "Bitz din sundhed" og "Bitz dit kÞkken", samt til "Verdens Bedste Kur vol. 1, 2 og 3", der har solgt mere end 120.000 bÞger i Danmark og desuden er udgivet i en rÊkke andre lande. Christian er en af Danmarks mest populÊre foredragsholdere og turnerer landet tyndt med sine sundhedsrealistiske og motiverende budskaber.