(0)

USA vest

ljudbok och e-bok


Hakon Mielche rejste i 1970‘erne med sin kone, Susanne Mielche, til USA pĂ„ en vaskeĂŠgte roadtrip. Den garvede eventyrer tog notits af de vigtigste ting undervejs, og det blev til to spĂŠndende rejsebĂžger; "USA Ăžst" og "USA vest".

I "USA vest" kommer vi blandt andet med til Grand Canyon, pÄ besÞg pÄ indianerreservater og til det imponerende monument for John F. Kennedy, der er rejst i Dallas, hvor den berÞmte prÊsident blev myrdet.

"USA vest" er skrevet i 1970‘erne og bruger til tider udtryk og vendinger, der kan virke stþdende og racistiske i dag. Dette er ikke udtryk for forlagets holdning.

Hakon Mielche (1904-1979) var en dansk journalist, eventyrer og forfatter. Han er bedst kendt for sine mange spÊndende bÞger om sine eventyrlige rejser rundt i den store verden, som han med stort litterÊrt talent tryllebinder lÊseren med. Under besÊttelsen mÄtte Hakon Mielche meget modvilligt blive i Danmark pÄ grund af udrejseforbuddet. Den tid udnyttede han til at skrive en rÊkke biografier samt en enkelt selvbiografi. Hakon Mielche var medlem af Eventyrernes Klub, og hans bÞger er blevet oversat til over 10 sprog.