(537)

Vain yksi mahdollisuus

ljudbok och e-bok


"TÀstÀ ei romanttinen rakkaustarina enÀÀ parane!"

- Carolina lÀser

Vain yksi mahdollisuus kertoo petoksesta, intohimosta ja vastakohtien magneettisesta vetovoimasta. Romaani skandiromantiikan uudelta kuningattarelta.

Ambra Vinter, terÀvÀ, kaunis ja itseriittoinen toimittaja, lÀhetetÀÀn juttukeikalle Kiirunaan. Joulukuussa paikka on kuin pimeyden ytimessÀ - ja Ambran muistot ovat yhtÀ synkkiÀ, sillÀ juuri Kiirunassa hÀn sai lapsena kÀrsiÀ brutaalin ottoisÀnsÀ pahoinpitelystÀ. Kuitenkin juuri tÀÀllÀ, keskellÀ ei mitÀÀn, hÀn törmÀÀ juttuun joka on kuumempi kuin hÀn koskaan osasi odottaa - ja mieheen joka salpaa hengen.

Tom Lexington on traumatisoitunut ja jÀttÀnyt erikoisjoukot. Edelleen hÀntÀ piinaavat muistot tehtÀvÀstÀ, jossa oli pÀÀstÀ hengestÀÀn - ja naisesta joka murskasi hÀnen sydÀmensÀ.

Ambralle ei tulisi mieleenkÀÀn sekaantua sellaiseen karkeaan, sovinistiseen luolamieheen kuin Tom. Mutta kohtalo on pÀÀttÀnyt toisin.

Aiemmin sarjassa ilmestyneet itsenÀiset osat: Vain yksi yö ja Vain yksi salaisuus

Simona Ahrnstedt (s. 1967) syntyi Prahassa, muutti lapsena Ruotsiin ja opiskeli siellÀ psykologiksi. Nyt hÀntÀ tituleerataan skandinaavisen romanttisen kirjallisuuden uudeksi kuningattareksi. Nykyaikaan sijoittuvasta Vain yksi yö -romaanista (suom. Laura Beck, 2018) tuli valtaisa kansainvÀlinen menestys. SitÀ seurasivat sarjan itsenÀiset osat Vain yksi salaisuus ja Vain yksi mahdollisuus (suom. Virpi Vainikainen, 2019).

Ahrnstedtin lukuromaanit ovat hyvin kirjoitettuja, vetÀviÀ ja seksikkÀitÀ. Ne ovat tÀynnÀ vahvoja naisia, huumoria, toimivaa dialogia, modernia Tukholmaa, rakkautta, romantiikkaa, juonittelua ja kostoa. AhrnstedtistÀ on tullut myös puhenainen kirjoille, joita naiset kirjoittavat naisista ja - naisille.


UpplÀsare: Mervi Takatalo
LĂ€ngd: