(510)

Valenda

ljudbok och e-bok


Tervetuloa takaisin Caravalin pelimaailmaan!

Stephanie Garberin rajaton mielikuvitus avaa jÀlleen portit maagiseen peliin, jota Caravalin jatko-osassa pelataan keisarikunnan pÀÀkaupungin kaduilla ja palatseissa.

Donatella Dragna sai pelastettua sisarensa Scarlettin jÀrjestetyltÀ avioliitolta, ja siskokset pÀÀsivÀt hirviömÀistÀ isÀÀnsÀ pakoon. Tellan harteita painaa kuitenkin raskas taakka. Caravalissa saamaansa apua vastaan hÀn on luvannut salaperÀiselle rikolliselle paljastaa Caraval-pelin johtajan Legendin oikean nimen - jota kukaan ei tiedÀ.

Tella heittÀytyy uuden Caravalin pyörteisiin pÀÀkaupunki Valendan hÀmyisissÀ kortteleissa ja komeissa tanssisaleissa. TÀllÀ kertaa pelissÀ on sekÀ hÀnen oma henkensÀ ettÀ pelin - ja koko keisarikunnan - tulevaisuus.

Stephanie Garber on kalifornialainen kirjailija, jonka esikoisteos Caraval (WSOY 2017) valloitti romanttisen fantasian ystÀvÀt kautta maailman. Entertainment Weekly valitsi sen vuoden parhaiden nuortenkirjojen kÀrkikymmenikköön: "Unenomainen pageturner, jossa rakkauden ja menetyksen merkitys kirkastuu kirpeÀsti."


UpplÀsare: Saara Lehtonen
LĂ€ngd: