(22)

Valentina

ljudbok och e-bok


Valentina Wolff er en 35-Ă„rig enke med en mĂžrk fortid. Hun har arvet en eksklusiv berlinsk sexklub, hvor kunderne kan udleve deres fantasier offentligt – eller i hvert fald halvoffentligt. Efter syv Ă„r som enke er Valentina en beundret og respekteret leder, som ingen lĂžber om hjĂžrner med. Hendes klub tilbyder alle former for fysisk nydelse, men Valentina selv synes at vĂŠre uopnĂ„elig.

En aften dukker en ung kok op i klubben. Valentina fatter interesse for ham ved fÞrste Þjekast. Dels fordi hun fÞler sig tiltrukket af ham pÄ en mÄde, hun aldrig har prÞvet fÞr, dels fordi den nyankomne ser ud til at blive rystet over klubbens eskapader.

Det viser sig, at Frans ikke er kommet for at more sig. Han har fĂ„et at vide, at Valentinas mand var i besiddelse af nogle uerstattelige og vĂŠrdifulde malerier, som blev stjĂ„let af nazisterne under anden verdenskrig. Det er Frans’ Ăžnske, at malerierne skal leveres tilbage til museerne.

Sammen pĂ„begynder de en skattejagt, hvor deres to helt forskellige verdenssyn stĂžder sammen. Valentina prĂžver med alle midler at lokke Frans med i seng. Men jo mere det lykkes Valentina at undergrave Frans’ konservative principper, des mere synes Frans at undergrave hende.

Valentina ved, at sĂ„dan en ubalance ikke er sund. Alligevel fortsĂŠtter hun med at lege med ilden – med fare for at brĂŠnde sig 


Lilith inddeler sine bĂžger i tre kategorier: En, to og tre flammer. Én flamme stĂ„r for en let, romantisk historie krydret med direkte beskrivelser af sexscener. To flammer betyder, at historien kan indeholde skiftende partnere eller rĂ„ sex, og tre flammer betyder, at historien ofte er mere dyster i stemningen og kan indeholde f.eks. BDSM, underkastelse, prostitution eller i det hele taget temaer, der kan ryste mere fĂžlsomme lĂŠsere.


UpplÀsare: Iben Haaest
LĂ€ngd: