(105)

Vantro

ljudbok


PolitikommissĂŠr Jeffrey Tolliver gĂžr et makabert fund i en skovbund, idet han nĂŠrmest snubler over et metalrĂžr, der fĂžrer ned til en interimistisk grav. En ung kvinde er blevet levende begravet, og ser umiddelbart ud til at vĂŠre dĂžd af iltmangel. Men retsmediciner Sara Lintons obduktion afslĂžrer et ganske andet scenario. Offeret bliver hurtigt identificeret som Abigail Bennett, et medlem af The Holy Grown landbrugskollektiv. Kollektivet er underligt nok ganske uanfĂŠgtet ved nyheden om, at et medlem er blevet forgiftet, og mistanken breder sig hurtigt.

Endnu en grav dukker op og endnu en pige forsvinder. PolitikommissÊr Tolliver, retsmediciner Linton og politiassistent Lena Adams fÄr deres sag for i forsÞget pÄ at opklare, hvad der foregÄr bag de nÊrmeste naboers hellige facader. Det bliver en hÊsblÊsende jagt, som ogsÄ sÊtter deres indbyrdes turbulente forhold pÄ prÞve og sÊtter adskillige liv pÄ spil.

En thriller fuld af hĂ„rdhudet kĂŠrlighed, forbudt lidenskab og livsbekrĂŠftende energi. En medrivende fortĂŠlling om tro, tvivl og mord. Slaughter formĂ„r pĂ„ mesterlig vis at lade det spĂŠndingsmĂŠttede plot udspille sig. Dette er en page-turner-thriller, nĂ„r den er bedst, af en af USA’s helt store navne.

"En rigtig page-turner af en af USA's helt store navne inden for genren." - Lime


UpplÀsare: Louise Herbert

LĂ€ngd: