(99)

Vapaa

ljudbok och e-bok


Viisi askelta vapauteen

Mentaalivalmentaja Erik Bertrand Larssenin neljÀs tietokirja Vapaa esittelee viiden askeleen ohjelman, jolla voit saavuttaa paremman elÀmÀn.

Joskus auttajakin tarvitsee apua. TÀmÀn mentaalivalmentaja Erik Bertrand Larssen joutui huomaamaan, kun hÀn ajautui lÀÀkeriippuvuuteen, kadotti kontrollin arjestaan ja pÀÀtyi amerikkalaiselle kuntoutusklinikalle. SiellÀ hÀn alkoi jÀrjestÀÀ elÀmÀnsÀ rutiineja ja ajattelumalleja uusiksi. Larssen kehitti kokemuksiinsa ja uransa varrella karttuneeseen tietoon perustuen viiden askeleen ohjelman parempaan elÀmÀÀn.

Vapaa kertoo Larssenin tarinan siitÀ, kuinka hÀn ajautui riippuvuuden ja ahdistuksen vangiksi ja kuinka hÀnen onnistui vapautua taakastaan. Kirjassa hÀn kertoo, kuinka oikeanlaisella ajattelulla ja pienillÀ, yksinkertaisilla muutoksilla voi saada aikaan suuria vaikutuksia ja elÀÀ parempaa elÀmÀÀ.

Erik Bertrand Larssen (s. 1973) on Norjan suosituin puhuja ja mentaalivalmentaja. Koulutukseltaan hÀn on upseeri, laskuvarjosotilas ja taloustieteilijÀ. TyöskenneltyÀÀn vuosia finanssialalla hÀn perusti oman yrityksen, jossa hÀn valmentaa yritysjohtajia, huippu-urheilijoita, poliitikkoja ja esiintyviÀ taiteilijoita. Erik Bertrand Larssenin kirjoja on kÀÀnnetty jo 13 kielelle, ja ne ovat nousseet monessa maassa bestsellerlistojen kÀrkeen.


UpplÀsare: Panu Vauhkonen
LĂ€ngd: