(4)

Varjojen kartano

e-bok


JÀnnittÀvÀ historiallinen rakkaustarina seuraa nuoren perijÀttÀren taivalta

Nuori Ernestine Sten matkaa sveitsilÀisestÀ tyttökoulusta takaisin Suomeen ja Helsinkiin kenraali-isÀnsÀ kuoltua. HÀnellÀ ei enÀÀ ole ketÀÀn elossa olevaa perheenjÀsentÀ, ei edes kotia. Onneksi Ernestinen apuna on lempeÀ tuomari Kajander, joka lupaa huolehtia ErnestinestÀ ja hÀnen mittavasta omaisuudestaan. Ernestine muuttaa Kajanderin maalaiskartanoon, mutta jo pian alkaa tapahtua omituisia asioita. Kun Ernestine löytÀÀ kuolleen rotan sÀngystÀÀn ja uhkaavan viestin peiliinsÀ kirjoitettuna, on selvÀÀ, ettÀ joku ei halua Ernestinen jÀÀvÀn kartanoon.

Samalla Ernestinen mieltÀ myllertÀÀ myös uusi tuttavuus, omanarvontuntoinen tilanhoitaja Kurt Vornanen. Tapahtumat saattavat heidÀt yhteen aina uudestaan, ja miehen röyhkeys saa Ernestinen nÀrkÀstymÀÀn kerran jos toisenkin. Jos Ernestine on jÀÀvÀ kartanoon, joutuu hÀn vielÀ monesti tekemisiin Kurtin kanssa, mutta voivatko kaksi nÀin erilaista ihmistÀ löytÀÀ yhteisen sÀvelen?

Varjojen kartano on sykÀhdyttÀvÀ rakkaustarina tÀynnÀ jÀnnitystÀ. Se on julkaistu alun perin nimellÀ Minna Skog.

SeurapiirejÀ ja suuria tunteita on sarja ihastuttavia historiallisia rakkaustarinoita.

Tuija Lehtinen (s. 1954) on rakastettu kirjailija, joka on tunnettu erityisesti nuortenkirjoistaan. Uransa alkuvuosina hÀn kirjoitti myös Kolmiokirjan romanttisia lukemistoja.