(63)

Varmuutta Fasilitointiin

ljudbok och e-bok


Kattava ja kÀytÀnnönlÀheinen opas kaikille, jotka haluavat syventÀÀ osaamistaan ja varmuuttaan palaverien sekÀ työpajojen osallistavassa ohjaamisessa, eli fasilitoinnissa.

Varmuutta fasilitointiin kÀsittelee fasilitaattorin roolia, fasilitoitujen tilaisuuksien tavoitteiden mÀÀrittelyÀ ja prosessin muotoilua, sekÀ ryhmÀdynamiikan ja ryhmÀn kanssa tarvittavien vuorovaikutustaitojen hallintaa.

Kirja avaa kÀytÀnnönlÀheisten case-esimerkkien ja helposti sovellettavien vinkkien, sekÀ pienten pohdintatehtÀvien kautta fasilitoinnin tehtÀvÀkokonaisuutta ja siinÀ onnistumiseen vaikuttavia tekijöitÀ.

Mirjami Sipponen-Damonte on kansainvÀlisesti sertifioitu ja palkittu ammattifasilitaattori sekÀ Xpedio Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja. Mirjamilla on 15 vuoden kansainvÀlinen kokemus organisaatioiden kehittÀmisestÀ, fasilitoinnista ja valmentamisesta asemapaikkoinaan Italia ja Suomi. HÀn on aiemmin toiminut KansainvÀlisen fasilitaattoriyhdistyksen (The International Association of Facilitators) globaalissa hallituksessa, sekÀ Euroopan ja LÀhi-IdÀn aluejohtajana. LisÀksi hÀn on koulutettu rikos- ja riita-asioiden sovittelija.


UpplÀsare: Kati Tamminen
LĂ€ngd: