(0)

Varslet

e-bok


Gabrielle Fox kommer sig ovenpÄ en frygtelig bilulykke og forsÞger at genopbygge sin karriere som psykolog. Men efter at hun fÄr en ny patient, Bethany Krall, en morderisk teenager med paranoia, begynder hun at frygte, at hun mÄske har begÄet en fejl ved at arbejde med Bethany.

Bethany er vokset op i skyggen af evangelistiske tvangstanker, hun er voldelig, desillusioneret og insisterer desuden pÄ at kunne se ind i fremtiden. Gabrielle tolker disse tanker som en vrangforestilling af dommedag. Men da forskellige katastrofer begynder at finde sted nÞjagtig pÄ de dage, som Bethany har forudsagt, og en hÞjt estimeret fysiker pludselig ogsÄ optrÊder i ligningen, intensiveres dommedagsgÄden. Er den selvudnÊvnte Nostradamus fra den lukkede afdeling den ultimative manipulator, eller er det muligt, at hun faktisk er en form for budbringer i en skala, som ingen fÞr har oplevet?

Vanvittig spĂŠndende. Mareridtsfremkaldende. NĂŠr fremtidsroman med aktuelt klimatema krydret med religiĂžst vanvid. Morderisk forstyrret teenagers paranoia.

Bogen udkom sommeren 2009 i Storbritannien til fabelagtige anmeldelse og er valgt som ŽHovedbog i TV Bogklubben pÄ Channel 40Ž, hvilket har givet den en enorm eksponering i England. Romanen har fÄet ubeskriveligt gode anmeldelser.