(4)

Vejen til indre ro i en travl hverdag

ljudbok och e-bok


Hvis meditation var en pille, som kunne give dig stÞrre indvendig ro, mindre stress, bedre kropsligt velvÊre og mere succes i erhvervslivet, ville du sÄ tage den?

Ved at integrere meditation som et vÊrktÞj i sin hverdag, kan man opnÄ alle disse fordele. Det er en udbredt opfattelse, at meditation er noget der krÊver fred og ro, lotusstilling, lukkede Þjne og tÊndte rÞgelsespinde. Det er svÊrt at forestille sig for et travlt karrieremenneske, der ofte ikke engang fÄr tid til frokost. Men Henning Daverne er ikke i tvivl: hvis du Þnsker at fokusere din opmÊrksomhed og blive den bedste udgave af dig selv, er meditation et fantastisk redskab.

Bogen giver en velskrevet og kvalificeret hjĂŠlp til at finde den indre ro i en travl hverdag – og den gode begrundelse for at gĂ„ i gang med at meditere. Bare 4x5 minutter om dagen kan gĂžre en forskel. Bogen indeholder ogsĂ„ QR-koder med adgang til meditationsĂžvelser – og sĂ„ er hjĂŠlpen til at komme i gang lige for.

Henning Daverne har undervist mere end 20.000 mennesker og betragtes i dag som en af spidskompetencerne i Danmark inden for Erhvervsmeditation. Han har en baggrund indenfor kampsport, fitness, traditionel kinesisk medicin og selvudvikling. Han rangerer blandt de hĂžjst graduerede kampkunstsudĂžvere i Europa.

Meditation er ikke bare en personlig sag, som er lĂžsrevet fra dagligdagens gĂžremĂ„l – ogsĂ„ arbejdet. ”Jeg ser netop meditation som en forudsĂŠtning for at agere bedst muligt i alle livets sammenhĂŠnge – og i hĂžj grad ogsĂ„ pĂ„ arbejde.. meditation er fĂžrst og fremmest et vĂŠrktĂžj og en tilstand, som den vestlige verden fĂžrst er ved at forstĂ„ omfanget af”, mener Henning Daverne

Bogen henvender sig til alle travle mennesker, der Þnsker at finde vejen til en indre ro. BÄde dem, der i forvejen har en interesse for det spirituelle, og i meget hÞj grad ogsÄ til dem, der ikke ved noget om emnet eller ikke tidligere har interesseret sig for spiritualitet.

Se Henning Daverne i Go'morgen Danmark

Se Henning Daverne, og hÞr reaktioner pÄ et af hans foredrag.