(1)

Vendsysselvendetta

ljudbok och e-bok


Peter Florian og hans ven Hasse er taget pÄ en tiltrÊngt ferie pÄ et badehotel ved Vesterhavet. Her tror de, at de skal slappe af og nyde tilvÊrelsen. Men virkeligheden bliver en anden, for pludselig bliver de involveret i nogle brutale mord pÄ et par af badehotellets gÊster. Og fÞr de ved af det, er Peter og Hasse hvirvlet ind i jagten pÄ en morder, som viser sig at vÊre ubehagelig tÊt pÄ.

Vendsysselvendetta er en selvstĂŠndig fortsĂŠttelse af Peter Florian-krimien Et hĂŠngeparti.

Uddrag af bogen

Max Raymond gik ud i sit kĂžkken – han flĂžjtede velfornĂžjet, alt var gĂ„et, som det skulle. Nu trĂŠngte han til en kop kaffe, der var endnu lang tid til, at han skulle ned pĂ„ hotellet og spise morgenmad. Han fyldte vand i elkedlen og kom et par skefulde NescafĂ© op i et krus.

Kedlen slukkede med et smÊld, da vandet kogte, og han skulle lige til at tage den, men tÞvede sÄ et Þjeblik. Var der ikke nogen udenfor? Eller var det bare noget, han bildte sig ind? Det var det nok.

Han tog kedlen og hĂŠldte det kogende vand op i kruset. SĂ„ bankede det svagt pĂ„ dĂžren. Han havde altsĂ„ hĂžrt rigtigt. Det bankede igen – ganske stille.

Om forfatteren

Marianne Christensen er fĂždt i 1953 og er medlem af kommunalbestyrelsen i RĂždovre. Og som om det ikke var nervepirrende nok, begyndte hun selv at skrive krimier. Hun elsker den klassiske engelske stil, hvor lĂŠseren skal gĂŠtte med hele vejen, og hvor hvert spor tĂŠller.