(27)

Venetia

ljudbok och e-bok


Venetia er 25 Är, og efter Regency-periodens standard er hun allerede godt pÄ vej til at blive gammeljomfru. Den smukke, intelligente kvinde er ikke interesseret i nogen af sine bejlere, for hun vil kun giftes med en mand, hun virkelig elsker. Da den berygtede lord Jasper Damerel efter mange Ärs rejser vender tilbage til sit gods, der stÞder op til Venetias, skaber det et vÊldigt postyr i det lille samfund. Der gÄr endelÞse rygter om hans eskapader og ugerninger rundt om i verden, men den ellers sÄ fattede og afklarede Venetia begynder pludselig at mÊrke den fÞlelse, hun ellers kun har lÊst om i bÞger... forelskelse.

Lord Damerel er tydeligvis ogsÄ betaget af Venetia, men hun tÞr ikke give ham sit hjerte, fÞr hun har fundet ud af, om der virkelig banker et blÞdt og nobelt hjerte et sted i den berygtede libertiners bryst.

Georgette Heyers historiske roman "Venetia" tager os med tilbage til Jane Austens univers af intriger, kĂŠrlighed og spĂŠndinger i Regency-periodens England.

Georgette Heyer (1902-1974) var en britisk forfatter, der er mest kendt for sine Jane Austen-inspirerede historiske romancer og sine thrillere. Hun udgav i en ÄrrÊkke bÄde en romantisk roman og en thriller om Äret og var en aktiv forfatter indtil sin dÞd i 1974, hvor 48 af hendes vÊrker stadig var i produktion.


UpplÀsare: Heidi Keller
LĂ€ngd: