(22)

Vennen

ljudbok och e-bok


Et venskab med lidt ekstra krydderi 


Sofia og Sander var bedste venner som teenagere, indtil Sofias kÊreste satte en stopper for deres venskab. Nu er de begge omkring 30 Är og lever helt forskellige liv. Sofia er blevet i de trygge, vante omgivelser og arbejder i sin mors firma. Sander er flyttet til Hollywood og lever en glamourÞs tilvÊrelse som manuskriptforfatter pÄ de stÞrste Blockbusters.

De har ikke set hinanden i 10 Är, da Sander rejser hjem for at rydde op efter sin afdÞde far. Sofia hÄber, at de kan genoptage deres venskab, sÄ hun tilbyder ham, at han kan bo hos hende. Men den Sander, hun mÞder, er helt anderledes end den usikre, ranglede teenager, hun huskede. Sander er selvsikker, muskulÞs og alt for attraktiv.

Sofia prÞver at overbevise sig selv om, at hendes fÞlelser for Sander kun er venskabelige. Hun opretter ovenikÞbet en datingprofil og beder Sander om at vÊre hendes datingkonsulent. Men hvad gÞr hun lige, nÄr datingkonsulenten er mere tiltrÊkkende end hendes dates? IsÊr da det viser sig, at Sander vist ikke har noget imod en lille ferieromance 


Lilith inddeler sine bÞger i tre kategorier: lyserÞd, blÄ og rÞd.

LyserĂžd er en romantisk historie krydret med eksplicitte sexscener.

BlÄ historier kan indeholde skiftende partnere eller rÄ sex.

RĂžd betyder, at historien ofte er mere dyster i stemningen og kan indeholde f.eks. BDSM, underkastelse eller prostitution.


UpplÀsare: Iben Haaest
LĂ€ngd: