(0)

Verdens bedste kur

e-bok


Her er bogen, der fÄr kiloene til at rasle af og sÞrger for, at du aldrig tager dem pÄ igen!

Verdens Bedste Kur er skruet sammen af ernÊringseksperterne Christian Bitz og professor Arne Astrup, to af landets mest erfarne fagfolk inden for vÊgttab. Erfaringerne fra verdens stÞrste videnskabelige undersÞgelse om kost og vÊgttab, Diogenes, som Arne Astrup har stÄet i spidsen for, ligger til grund for kostprincipper og opskrifter i kuren.

Kurens unikke program tager udgangspunkt i det nordiske kÞkken og indledes med en konkret 4-ugers madplan, som garanterer dig et vÊgttab pÄ 1-2 kilo om ugen. Efter de 4 uger fortsÊtter du til fase 2, hvor du kan lave mad efter bogens 80 sunde og lÊkre opskrifter, som vil hjÊlpe dig til et yderligere vÊgttab. Fase 2 er den holdbare livsstilsÊndring, som er essentiel for et succesfuldt og vedvarende vÊgttab. Her er du selv med til at bestemme, hvor slank du vil vÊre.

Verdens bedste kur bygger pÄ helt enkle principper, der har dokumenteret effekt. SÄ du skal ikke tÊnke pÄ kalorier, ekstreme sundhedsrÄd eller mystiske fÞdevarer. Du skal bare glÊde dig over velsmagende mad, der gÞr dig og hele familien sundere og slankere.

SĂ„ sĂŠt dig til bordet, og nyd de velafbalancerede fakta og de mange saftige opskrifter i denne sunde slankebibel.