(1)

Verdensmester med vilje

ljudbok och e-bok


Peter Christensen er 22 Är, og der er knald pÄ hans tilvÊrelse! Han er verdensmester i kickboxing, model, har lige fÄet sin drÞmmelÊreplads som reklametegner og bor sammen med sin dejlige kÊreste. Men sÄ kÞrer en stor lastbil over for rÞdt og hamrer direkte ind i siden pÄ Peters bil. Alle Peters drÞmme bliver fejet bort. Dybt bevidstlÞs bliver han indlagt pÄ Glostrup neurokirurgisk intensivafdeling, hvor han ligger i koma i tre uger. Da han endelig vÄgner, har lÊgerne konstateret en hjerneskade. Fra nÊsten at vÊre blevet slÄet ihjel bevÊger Peter sig nu gennem en totalt afhÊngig babyfase, over en sej genoptrÊningsfase, hvor alle almindelige fÊrdigheder skal lÊres pÄ ny, for til sidst at stÄ med en spirende uafhÊngighed. En lang og sej kamp, der mod alle odds har bragt Peter meget lÊngere, end nogen lÊge nogensinde havde forestillet sig, han ville komme.

Bente Hoffmann er en dansk forlagsredaktĂžr, forfatter og underviser, der har vĂŠret med til at udgive flere dokumentarbĂžger, hvor hun i tĂŠt samarbejde med hovedpersonen fortĂŠller deres personlige historie. "KĂŠrlighedens fĂŠngsel" er blevet til i samarbejde med Joan SĂžrensen, der slog sin mand gennem 15 Ă„r ihjel for at redde deres fĂŠlles datter og sig selv fra hans tyranni.

Bente Hoffmann er en dansk forlagsredaktĂžr, forfatter og underviser, der har vĂŠret med til at udgive flere dokumentarbĂžger, hvor hun har arbejdet i tĂŠt samarbejde med de involverede fortĂŠller deres personlige historie. Dokumentarbogen ”Verdensmester med vilje” er blevet til i samarbejde med Peter Christensen, der som 22-Ă„rig blev kĂžrt ned af en lastbil.


UpplÀsare: Paul Becker
LĂ€ngd: