(0)

Verdensmesteren

e-bok


Dick er sÞn af den lokale mineejer og har tilbragt den lange vinter sammen med sin skrappe huslÊrer, der aldrig lader ham more sig det mindste. Men da det bliver sommer, viser det sig, at huslÊreren har meget svÊrt ved at holde sig vÄgen i den trykkende varme. Det udnytter Dick til at snige sig ud af vinduet og gÄ pÄ blomsterjagt sammen med sin ven, John, der er sÞn af en af minearbejderne.

Det er imidlertid ikke kun huslÊreren, der ser skÊvt til de to drengens lege. De pÊne borgere og deres bÞrn stikker altid nÊsen i sky, nÄr de ser Dick. Det er fÞrst, da de opdager, hvor dygtig Dick er til sport, at de nedvÊrdiger sig til at tale med ham igen. For vil man vinde i cricket, tennis eller fodbold, sÄ bliver man nÞdt til at have Dick med pÄ holdet!

Aage Hermann (1888-1949) var en dansk digter, forfatter, journalist og redaktÞr. Han stod bag en lang rÊkke digtsamlinger og sprang senere i livet ud som bÞrnebogsforfatter, hvor han fik stor succes med bÞgerne om stewardessen Benthe Boelmann, som tit og ofte mÄ opklare forbrydelser eller afvÊrge katastrofer pÄ sine rejser rundt om i verden.