(6)

Vi er natur

ljudbok


I bogen "Vi er natur" fortĂŠller naturterapeut, naturvejleder og forsker Simon HĂžegmark og naturterapeut og sundhedskonsulent Sigurd Hartvig om naturens forunderlighed og sĂŠrlige evne til at helbrede krop og sind.

I dag lever mange af os i bymiljÞer og ofte langt vÊk fra naturen. I denne bog fortÊller Simon og Sigurd, hvordan de gennem mange Är har hjulpet mennesker tilbage til livet efter en livskrise, og hvordan sÊrlige atmosfÊrer, Äbning af sanserne, vejrtrÊkningen og nysgerrigheden i naturen kan hjÊlpe os tÊttere pÄ et mindre stressende og mere rigt liv.

"Vi er natur" er en enkel bog, som kan bruges af alle. Den kan vĂŠre en konkret hjĂŠlp til at trĂŠkke naturens helbredende krĂŠfter mere ind i hverdagen. Bogen kan ogsĂ„ anvendes af fagprofessionelle, der Ăžnsker at bruge naturen som ’medbehandler’ i deres arbejde med andre mennesker.

Simon HĂžegmark er uddannet lĂŠrer, naturvejleder, master i naturvidenskab og kandidat i idrĂŠt og sundhed. Sammen med Sigurd Hartvig driver han virksomheden Vinatur, hvor de uddanner og underviser medarbejdere i naturbaseret rehabilitering.

Sigurd Hartvig er uddannet lĂŠrer, sundhedskonsulent og bevidsthedstrĂŠner. Han har mange Ă„rs erfaring i at arbejde med mennesker med fysiske og mentale udfordringer samt stor erfaring i at bruge Ă„ndedrĂŠttet som redskab for sundhed og ydeevne.

Jane SĂžrensen er er kandidat i folkesundhedsvidenskab og har gennem mange Ă„r arbejdet med forebyggelse og sundhedsfremme i KĂžbenhavns Kommune.


UpplÀsare: Mikkel Schou

LĂ€ngd: