(1)

Vi ses i Pusher Street

ljudbok och e-bok


Gorm Henrik Rasmussens "Vi ses i Pusher Street" fra 2006 handler om den midaldrende politiske rÄdgiver Jesper Storm, der midt i en skilsmisse bliver opsÞgt af en ung kvinde som hÊvder, at han er hendes far. Der er dog ogsÄ en anden kandidat, nemlig Jespers ungdomsven Eigil Zinck fra deres fÊlles fortid i kollektivet Cassiopeia pÄ Christiania. Opsat pÄ at lÞse gÄden - og afskrive sig faderskabet - gÄr Jesper pÄ jagt efter Eigil pÄ fristaden, hvor han efter sigende stadig bor. For Jesper bliver det en rejse i bÄde fortid og nutid, hvor gamle minder vÊlder frem, og nye fÞlelser dukker op for hvert skridt han tager ind i Christianias myldrende univers.

"Man er godt underholdt med Gorm Henrik Rasmussens kriseroman om en mand, der har byttet sin ungdoms anarkisme ud med italienske habitter."

-Lasse Horne KjĂŠldgaard, Politiken

"Fin lille roman om den gode gamle fristad. Billedet er pÄ Êrlig vis nuanceret - noget man godt kan savne i argumentationen hos forkÊmperne i kampen for Christianias udslettelse."

- Anton Geist, Information

Gorm Henrik Rasmussen (f. 1955) er en dansk forfatter, der stÄr bag en lang rÊkke bÞger i forskellige genrer. Han har bÄde udgivet digtsamlinger, romaner, noveller og bÞrnebÞger samt en biografi om sangskriveren og guitaristen Nick Drake. Gorm Henrik Rasmussens stil er bÄde rÄ og poetisk, og humoren spiller en sÊrlig rolle i hans romaner og fortÊllinger.


UpplÀsare: Bent Otto Hansen
LĂ€ngd: