(0)

Vikariatet

ljudbok


Thomas er uddannet prÊst, men troen har ikke et sÄ stÊrkt greb i ham, som den mÄske egentligt burde. Han har aldrig rigtig fÞlt, at han hÞrte til noget sted, sÄ da han fÄr mulighed for at vÊre vikar for en prÊst i en mellemstor provinsby, beslutter han at forsÞge sig der. Det virker som den perfekte mÄde for ham at opleve livet som prÊst uden at skulle binde sig for lÊnge ad gangen.

Vikariatet fÄr imidlertid Thomas til at indse, at der er noget, der slet ikke hÊnger sammen i hans liv og i ham selv. Han mÄ forlade det efter nogle fÄ mÄneder med fÞlelsen af, at hans tro pÄ Gud og kirken er svagere end nogensinde.

Thomas stÄr tilbage med fÞlelsen af pÄ alle mÄder at have ramt bunden. Nu gÊlder det om at finde den rigtige vej opad mod en tilvÊrelse, han har svÊrt ved at forestille sig.

”Vikariatet” udkom fþrste gang i 2010.

Inge Lise Hornemann (f. 1961) er en dansk forfatter, der stÄr bag en lang rÊkke romaner. Hun er fÞdt og opvokset i Vendsyssel, men har boet flere steder i bÄde GrÞnland og Danmark. Hun har modtaget Statens Kunstfonds treÄrige arbejdslegat og har vÊret formand for Danske SkÞnlitterÊre Forfattere.


UpplÀsare: Torben Sekov

LĂ€ngd: