(248)

Vild med dig

ljudbok och e-bok


Det er ikke hver dag i den lille, hyggelige by Bellamy Creek, Griffin ser en smuk kvinde i hvid balkjole vÊlte ud af en Þdelagt bil. Med sine hÞje hÊle og tiara er Blair malplaceret, men hun er ogsÄ sjov og helt igennem uimodstÄelig. Da hendes bil viser sig at vÊre brudt helt sammen, tilbyder Griffin hende ly for natten.

Blair er ved at starte sit nye liv langt vÊk fra sine kontrollerende overklasseforÊldre, men mÞdet med mekanikeren Griffin Êndrer alt. Han er desperat efter at fÄ sit vÊrksted pÄ fode igen, og Blair ser muligheden for en aftale: Hun hjÊlper ham med at relancere forretningen, og Griffin fikser hendes bil og ansÊtter hende, indtil den er klar.

Det burde vÊre en win-win 
 men det er svÊrere at holde sig til planen og fra hinanden end som sÄ. OgsÄ selvom Griffin ved, at det aldrig vil gÄ, for Blair Þnsker sig et eventyr med en lykkelig slutning, og han er i hvert fald ikke prinsen pÄ den hvide hest.

Vild med dig er en fortÊlling om to mennesker, der stÄr ved en skillevej. Kan de frigÞre sig fra fortiden og andres forventninger og vÊlge kÊrligheden? Vild med dig er den fÞrste, fritstÄende bog i Bellamy Creek-serien af Melanie Harlow.

”Brysk, men sjov, mekaniker, som har brĂŠndt sig pĂ„ kĂŠrligheden? Tjek. Fyr, der tager forĂŠldrelĂžse killinger ind? Tjek. Helt ufatteligt lĂŠkker, idet han modvilligt forelsker sig dybt? Tjek. Min nye book boyfriend? Tjek, tjek, tjek. Vild med dig er et must read!” – Julia Kent, New York Times-bestsellerforfatter

”Gþr dig klar til at forelske dig i Bellamy Creek.” – Book Boyfriend Addict

”Jeg elskede Griffin og Blair, de er mit nye yndlingspar fra Harlow 
 Vild med dig er lige dele sĂžd small town romance og hed, glĂždende kemi. Vi fĂ„r det bedste fra begge verdener.” – Modern Belle Books

”Melanie Harlow er godt pĂ„ vej til at blive dronningen af small town romance.” – She Reads Romance Books