(2)

Vilde, vovede Verner!

ljudbok


Der er ingen som Verner Panton – og der kommer nok ingen som ham igen. KroejersĂžnnen, modstandsmanden, provokatĂžren og arkitekten, der med den stĂžrste nysgerrighed vĂŠltede sig i farver, former og nye materialer. En kosmopolit, der brĂžd med alle de danske mĂžbeltraditioner og ideer om indretning, men som ogsĂ„ mĂ„tte betale prisen for det.

Medvirkende: Carin Panton Van Halem, Joakim Lassen

Er du vokset op med FDB-mÞbler og en PH-lampe over spisebordet, eller har du fÞrst som voksen kastet din kÊrlighed pÄ de danske mÞbelklassikere? De fleste danskere er pÄ fornavn med mÞbeldesignere som Hans, Arne, BÞrge og Verner, der for mange Ärtier siden gjorde Danmark verdensberÞmt som en moderne designnation. Men hvem var de egentlig, snedkerne, arkitekterne og menneskerne bag mÞblerne? Journalist Christina B. Kjeldsen dykker ned i arkiverne og taler med efterkommere, kollegaer og andre spÊndende folk, der fÞrer os et skridt nÊrmere mÞbelmestrene, deres liv og storhedstid.

Medvirkende: Skiftende

Idé, tilrettelÊggelse og klip: Christina B. Kjeldsen

RedaktĂžr: Nicola Kragh Riis, Boligliv

Cover: Alek Modin

Produceret af Talk Town, Story House Egmont

Christina B. Kjeldsen er journalist, redaktÞr og tekstforfatter. Uddannet cand.mag. i Dansk fra KÞbenhavns Universtitet og forfatter til bÞgerne KunsthÄndvÊrkerhjem og Naturens stemme med Bengt Holst.