(0)

Vildnis

ljudbok


Dramatisk historie om ĂŠgteparret Thomas og Beatrice, der er ladt alene i Afrikas vildmark efter deres guides voldsomme dĂžd.

Det velsituerede engelske ĂŠgtepar Thomas og Beatrice tager til Tanzania for at begrave storvildtjĂŠgeren Daniel, som har haft fatal indflydelse pĂ„ deres forhold. De bliver i jagtcampen efter begravelsen sammen med trackeren Boga og – viser det sig – en dĂžd satellittelefon.

Da Boga omkommer under dramatiske omstÊndigheder, er de alene i vildnisset kun i selskab med fortidens spÞgelser og en riffel. For at overleve mÄ de konfrontere sig selv med egne fortrÊngninger og en skrÊmmende natur.

Vildnis er pÄ én gang et stÊrkt psykologisk drama om Êgteskabets og kÊrlighedens vildveje. Og en elementÊrt spÊndende roman fra den afrikanske bush om det moderne menneske, der konfronteres med den rÄ natur.

Om forfatteren

Natasha Illum Berg (fĂždt 1971) voksede op i Sverige og Danmark. Hun debuterede i 1999 med den selvbiografiske bog Floder af rĂžd jord om hendes tid i lĂŠre som storvildtjĂŠger i Afrika.

I dag bor hun i Tanzania og deler sin tid mellem professionel jagt og sit forfatterskab. Hun har senest udgivet Med hensyn til Harry – og andre fortéllinger. Vildnis er hendes femte bog.