(0)

Vildnis : genveje til vilde spiselige planter

e-bok


Kom med ud i vildnisset og opdag ĂŠstetikken, glĂŠden og smagen ved at sanke det vilde. Bogen prĂŠsenterer dig for alle aspekter af vild mad; fra sankning til opbevaring og brug af de vilde planter i kĂžkkenet.

Du kommer til at kende og kunne genkende mindst 25 vilde planter. Bogen er grundigt illustreret med billeder af de typiske steder, planten vokser, samt plantens udvikling i stadier gennem Ă„rstiderne. Vi giver dig tips til, hvordan du let kan samle og bruge naturens overflod, sĂ„ det kan blive en realistisk del af din hverdag – Ă„ret igennem.

Og sÄ tager vi selvfÞlgelig de vilde planter med i kÞkkenet og har lavet inspirerende opskrifter, der passer til planternes karakter.

Bogen er skrevet af Lene og SÞren Ejlersen. Det vilde univers har altid vÊret solidt forankret hos Lene, og formidlingen af naturens smagsunivers er et af hendes hjertebÞrn. SÞren Ejlersen er kok og har arbejdet med vilde grÞntsager og sÊrlige smage i mange Är. Sammen deler Lene og SÞren fascinationen af at gÄ pÄ opdagelse i naturens spisekammer.

Dette er en ebog med sÄkaldt fixed layout. Den er velegnet til lÊsning pÄ lÊseapparater som tablets og smartphones. Den er uegnet til lÊsning pÄ Êldre eller mindre avancerede lÊseapparater.