(0)

Vilje til liv

e-bok


Isoleret i sin lejlighed oplever freelancejournalisten, at hans liv er blevet trist og ligegyldigt. Han har ogsÄ svÊrt ved at se, hvordan hans kone kan elske ham for den, han er. En rÊkke mails fra en anonym kilde med brudstykker af en hemmelig rapport om Morten Liv Heimlec og hans helbred, fÊrden og udfordringer fÄr dog langsomt journalisten til at indse, at det ikke nytter at have selvmedlidenhed. Han mÄ tage sin opgave som journalist seriÞst. OvervÄgningssamfundet er gÄet for langt, og der er brug for nogen til at overvÄge overvÄgerne.

Da Morten Liv Heimlec forsvinder, vÊkker det bestyrket mistanke, sÄ journalisten fÞlger sporene i rapporten og fÄr hjÊlp fra uventet side. Til slut tager historien en overraskende drejning.

Romanen er en hyldest til livet pÄ trods af alle dets besvÊrligheder. Den stiller eksistentielle spÞrgsmÄl til, hvem vi er som mennesker, og hvordan vi former vores eget liv.

Baseret pÄ virkelige hÊndelser.

Uddrag af bogen

Sygeplejersken fjerner posen, min vejrtrÊkning er blevet roligere. Det skarpe lys er vÊk. Jeg kigger fjernt op i loftet. Min kone sidder pÄ sengens hÞjre side og holder min hÄnd. Jeg mÊrker trygheden fra hendes faste tag. Hun er god. SÄ uendelig. Godt hun er her. Jeg vil aldrig kunne undvÊre hende. Men det kan jeg blive nÞdt til. Vil hun blive hos mig, hvis jeg skal sidde som en grÞntsag i en kÞrestol? Jeg er alene. Hun er der, men jeg er kun mig selv. Det er ikke fair at udsÊtte hende for det her. Hun har rigeligt at se til. BÞrnene, arbejdet, mig. Jeg beundrer hende. Det fÄr jeg ikke sagt. Nu bliver vi igen sat pÄ prÞve. Jeg vil leve. Jeg er vred, jeg er bange, jeg er trodsig. Jeg giver mig ikke. Jeg vil vÊre der for hende. Hvis jeg ikke kommer mig, skal hun forlade mig. Hun fortjener bedre.

Om forfatteren

Tom Nervil har en baggrund som kommunikatĂžr, journalist og redaktĂžr og er master i tvĂŠrmedial kommunikation. Han har tidligere skrevet fagbĂžger om kommunikation, it og seksualitet foruden et hav af journalistiske artikler. Dette er Tom Nervils debutroman med et budskab om, at intet er stĂžrre end livet.