(3)

Villa Elbstrand

ljudbok och e-bok


Det 20. Ärhundredes dramatiske begivenheder skaber bÞlgegang for den hamborgske rederifamilie Nieland og deres tjenestefolk i Villa Elbstrand. Men midt i krigstiderne spirer kÊrligheden og hÄbet om forandring.

Nordtyskland, 1912. Som datter af en malkekarl har Sofie Brix ikke udsigt til mange muligheder i livet. Men da hun redder den velhavende rederiarving Anna Nieland ud af Lyksborgs brÊndende strandhotel, opstÄr et nÊrt venskab. To Är senere bliver Sofie tilbudt ansÊttelse som selskabsdame for Anna i Villa Elbstrand i Hamborg.

I villaen hersker en streng hierarkisk orden, og Sofie kĂŠmper med at finde sin plads mellem overklassefamilien og deres tjenestefolk. Til Sofies store overraskelse virker Annas bror, Burkhard, pludselig meget imĂždekommende ...

Da FÞrste Verdenskrig bryder ud, Êndrer situationen sig brat for det succesrige rederidynasti. Mens en voksende patriotisme driver mÊndene i krig, stÄr kvinderne over for stÞrre prÞvelser end nogensinde fÞr. Anna mÄ trÊde til i familiefirmaet, og Sofie melder sig som sygeplejerske pÄ et hospitalsskib.

Villa Elbstrand er fĂžrste bind i trilogien.