(42)

Vilukissan villasukat: Kirjoneulesukat isoilla puikoilla

e-bok


Toivekirja kaikille niille, jotka rakastavat villasukkia, mutta eivÀt halua nykertÀÀ niiden parissa ikuisuuksia.

Vilukissan villasukat -kirjasta tekee ainutlaatuisen se, ettÀ kaikki sukkien ohjeet on kirjoitettu paksuhkoille langoille ja ne toteutetaan paksuilla puikoilla. NÀin sukkapari valmistuu nopeasti.

15 sukkaohjetta on laadittu siten, ettÀ paksustakin langasta syntyy hyvin istuvia ja joustavia sukkia, joita on ilo kÀyttÀÀ.

Kirjasta löytyy myös varsin nÀppÀrÀ sukkien kokotaulukko, jonka avulla mallit voi toteuttaa haluttuun kokoon. Osa kirjan sukkamalleista sopii niin naisille kuin miehillekin.

NÀyttÀvien sukkamallien kuviot ovat selkeitÀ, eikÀ työhön tule pitkiÀ langanjuoksuja, jolloin neuloja kuin neuloja saa sukistaan melkeinpÀ automaattisesti kaunista ja tasaista jÀlkeÀ.

Kirjassa on helppoja ja taitoa vaativia ohjeita, joten se sopii sekÀ aloittelijoille ettÀ kokeneille konkareille.

Sarita Kotkavalkama on helsinkilÀinen neulekirjailija ja freelancer-toimittaja. Vilukissan villasukat on Kotkavalkaman toinen neulekirja. EnsimmÀinen kirja Neuleita tumpeloille ilmestyi syksyllÀ 2016. Neulekirjojen ja toimittajanhommien lisÀksi Sarita tekee yhteistyötÀ D-oom Productsin kanssa, jossa on myynnissÀ hÀnen suunnittelemiaan ja valmistamiaan roolipelituotteita. LisÀksi hÀn tekee neule- ja ompelutöitÀ tilauksesta.