(0)

Vindmageren

ljudbok och e-bok


Maja Lunde og Lisa Aisato fÞlger op pÄ kÊmpesuccesen SnesÞsteren med endnu en bog i Ärstidsserien. SnesÞsteren solgte alene mere end 200.000 eksemplarer i Norge. Vindmageren er en storslÄet fortÊlling for bÄde bÞrn og voksne, en bog, hele familien kan samles om. Om at finde tilbage til sig selv efter onde oplevelser, en hyldest til leg, kreativitet og fantasi.

Det er juni, og Ă„rets sommerferie vil blive anderledes end alle andre. En frygtelig krig er endelig slut i landet, hvor Tobias bor, og mens de voksne bliver for at arbejde, sendes bĂžrnene ud af byen. Tobias hĂ„ber, at han kommer til en bondegĂ„rd med smĂžr, mĂŠlk og sĂžde folk, men han havner i stedet i et lukket rum i Lothes hus, fyldt med mĂŠrkelige tegninger. Tobias’ nysgerrighed vĂŠkkes, og snart er han i gang med at undersĂžge et gammelt mysterium. Hvem var det barn, der engang boede i huset?

Hvad er der sket i det nedbrÊndte fyrtÄrn yderst pÄ klipperne? Og hvem er egentlig Vindmageren?

Maja Lunde (f. 1975) har skrevet flere bÞger til bÄde bÞrn, unge og voksne. SÊrligt romanen Biernes historie skabte stor opmÊrksomhed, da den udkom i Norge. For bogen vandt hun Bokhandlerprisen, og den blev senere, da den udkom i Tyskland, Ärets mest solgte bog i Tyskland i 2017. Bag de smukke og stemningsfulde tegninger stÄr Lisa Aisato.

Lisa Aisato (f. 1981), der er en af Norges mest anerkendte illustratorer. Lisa Aisato har skrevet og illustreret flere kritikerroste bþger til bþrn, senest bestselleren Livet – illustreret.


UpplÀsare: Bent Otto Hansen
LĂ€ngd: