(19)

Vindueskiggeren: Familiehemmeligheder 4

ljudbok och e-bok


Erling drĂžmmer om at blive forfatter, men inspirationen er vĂŠk. Han er pĂ„ bistandshjĂŠlp og arbejder for kommunen i en grĂžftekant i byens pĂŠne kvarter. Om aftenen gĂ„r han hĂŠtteklĂŠdt rundt i omrĂ„det og lurer ind i de riges hjem, for det er dem, han vil skrive om. Da Suzanne, datteren i et af de store flotte huse, pludselig viser ham interesse, er alverdens rigdom og skĂžnhed med Ă©t inden for rĂŠkkevidde – men under overfladen af skĂžnhed og succes lurer hemmeligheder og lĂžgne, og mens Erling langsomt bliver en del af Suzannes familie, tager en uhyggelig historie form i hans notesbog.

Vindueskiggeren er en medrivende og sorthumoristisk roman om en vindueskigger, der bliver inviteret indenfor. For hvad sker der egentlig, nÄr det beskyttende lag af glas forsvinder mellem en selv og dem, man betragter?

Vindueskiggeren er det fjerde selvstÊndige bind i Erling Jepsens erindringsserie, Familiehemmeligheder, som ogsÄ omfatter Gramhavet (2017), Hjemmefra (2019) og Skolekomedie (2021). Alle bÞger i serien kan lÊses selvstÊndigt.


UpplÀsare: Jon Lange
LĂ€ngd: