(7)

Vinterjagt

ljudbok


I takt med den stigende globalisering er den organiserede kriminalitet kommet til GrÞnland. Men hvad sker der, nÄr bagmÊndene tager deres brutale metoder i brug i et samfund, der slet ikke er gearet til det?

Salik stÄr over for en spirende karriere som musiker, men da han begÄr et enkelt fejltrin, er han pludselig alene i Nuuks iskolde gader uden at hvide, hvem han kan stole pÄ og uden mulighed for at slippe vÊk.

Kommunikationskonsulenten Sika Haslund og hendes umage makker, journalisten Thormod Gislasson, bliver endnu engang viklet ind i et speget mysterium og sendt ud i et hĂŠsblĂŠsende opklaringsarbejde i kaplĂžb med tiden og kuldegraderne.

Krimiserien om Sika Haslund bestÄr indtil videre af fire bÞger; "Frosne beviser", "Den Sorte Engel", "Skibet fra Isfjorden" og "Vinterjagt".

Nina von Staffeldt er uddannet cand.mag. i pĂŠdagogik og arbejder i dag som selvstĂŠndig konsulent for blandt andre EU og de danske myndigheder. Hun flyttede til GrĂžnland i 1997 og har siden da blandt andet arbejdet som rejseleder og konsulent for GrĂžnlands Selvstyre. "Vinterjagt" er Nina von Staffeldts fjerde roman i serien om Sika Haslund.


UpplÀsare: Julie Berthelsen
LĂ€ngd: