(8)

Virussen fra Svalbard: En Jacob Detlev thriller

ljudbok och e-bok


Et folketingsvalg i Danmark. En virusudvikler fra Rusland. En forladt mineby pÄ Svalbard. Og en kompromislÞs hÞjreekstremist i KÞbenhavn. Alt i alt en dÞdelig cocktail.

Da et muligt biologisk angreb pÄ det danske Folketing bliver opdaget, sÊttes virologen og eksperten i biologiske vÄben, Jacob Detlev, pÄ sagen for at hjÊlpe politiet med opklaringen.

Flere angreb med biologiske vÄben fÞlger efter i et forsÞg pÄ at sÊtte dagsordenen for den kommende valgkamp. Det danske demokrati er under angreb og krÊver mange uskyldige ofre.

Efterforskningen forgrener sig, og en af grenene fĂžrer tilbage til Den Spanske Syge i 1918, mens en anden peger i retning af nutidens Svalbard.

Det er en hÊsblÊsende, men uhyggelig thriller, som giver lÊseren en fÞlelse af, at det godt kunne ske i virkeligheden. Plottet bygger pÄ en kombination af fiktion, virkelige hÊndelser og spÊnding.

’Virussen fra Svalbard’ er den anden selvstĂŠndige bog i serien om virologen og videnskabsmanden Jacob Detlev, som indgĂ„r i det danske terrorberedskab i kampen mod biologisk og kemisk terror i Danmark og resten af verden.


UpplÀsare: Morten Remar
LĂ€ngd: