(1)

Vise kvinder

ljudbok och e-bok


"Jeg plasker naturligvis ikke bare lige ud i bĂžlgerne. Jeg skal gĂ„ og finde ud af, hvor det ser ud til at vĂŠre sikkert. StrĂžmmen skifter, sĂ„ det er ikke det samme sted hver dag. Men selv om faren er reel og havet skrĂŠmmende, sĂ„ er det ogsĂ„ dragende. Og det hĂžrer med, at jeg skal vĂŠre alene. Det er afgĂžrende. Vigtige Ăžjeblikke kan jeg ikke godt dele med nogen." – Jytte Borberg

Lise Johnsen har interviewet 14 kendte danske kvinder, der Ă„benhjertigt deler ud af deres livserfaring, holdninger og indsigt. Interviewsne finder sted i en intens atmosfĂŠre og handler om dybt personlige emner. HĂžr for eksempel Bodil Udsen fortĂŠlle om kĂŠrlighed, Kirsten Sarauw om at elske sig selv, Jane Aamund om mod og Etta Cameron om glĂŠde og bevĂŠgelse.

Lise Johnsen (f. 1939) er en dansk journalist og forfatter. Hun har i mange Är skrevet for Jyllands-Posten om emner som personlig vÊkst, menneskelige ressourcer og alternative bevÊgelser. Lise Johnsen har blandt andet udgivet bÞgerne "Forbrugersamfundet pÄ godt og ondt" og "Da moden gik amok".