(0)

Vor tid. Bind 2

e-bok


TÊnk, hvis en mand fra begyndelsen af det 19. Ärhundrede pludselig dukkede op i begyndelsen af det 20. Han ville nÊppe kunne forstÄ det samfund, han var havnet i, for 1800-tallet bÞd pÄ en sÄ rivende udvikling, at vores verden efter 100 Är knap var til at kende igen.

I "Vor tid" tegner Gustav Bang et spĂŠndende billede af den udvikling. I andet bind, der primĂŠrt beskĂŠftiger sig med den kulturelle og politiske udvikling, kan du blandt meget andet lĂŠse om kolonierne, kampen mod dĂžden, verdenssproget, fagforeningen og socialismen.

Gustav Bangs tobindsvĂŠrk "Vor tid" tegner et bredt billede af den teknologiske, Ăžkonomiske, politiske og kulturelle udvikling op gennem 1800-tallet.

Gustav Bang (1871-1915) var en dansk historiker og socialdemokratisk politiker. Han var medlem af partiets hovedbestyrelse fra 1901 og frem til sin dĂžd, og han var gift med Nina Bang, der senere blev Danmarks fĂžrste kvindelige minister. Gustav Bang var forfatter til en lang rĂŠkke bĂžger om historie, samfund og politik.