(40)

Voyeur - eroottinen novelli

ljudbok och e-bok


"TÀssÀ hotellissa on myös jotain aivan erityistÀ, mitÀ ei tietÀÀkseni ole muissa hotelleissa, ja se on tarkoitettu vain erittÀin rikkaille. Huonetta kutsutaan PLAYROOMIKSI. SiellÀ voi maksaa seksiÀ harrastavan pariskunnan katselusta. Hotellin vieraat voivat myös harrastaa tÀÀllÀ seksiÀ toistensa kanssa. Kutkuttavaa ja tÀysin ainutlaatuista on se, ettÀ samalla seinÀn toisella puolella on silmÀpari, joka katselee tapahtumia luukusta, joka sulkeutuu heti, kun akti on loppunut."

Novelli on julkaistu yhteistyössÀ ruotsalaisen elokuvatuottaja Erika Lustin kanssa. HÀnen tavoitteensa on kuvata ihmisluontoa ja ihmisen monimuotoisuutta intohimoa, intiimiyttÀ, rakkautta ja himoa tihkuvilla kertomuksilla, joissa yhdistyvÀt myös vahvat tarinat ja eroottinen komedia.

Cecilie Rosdahl on tanskalainen kirjailija ja taiteilija. HÀn on valmistunut kuvataiteilijaksi Det Fynske Kunstakademista ja kÀsikirjoittajaksi EtelÀ-Tanskan yliopistosta. Cecilie Rosdahl on saanut useita apurahoja niin kuvataiteilijan kuin kirjailijankin töitÀÀn varten.