(0)

Vulva gazing med Line Poulsen fra Venus Spejlet

ljudbok


Har du nogensinde set din egen fisse i et spejl? Og hvad tĂŠnkte du? Hvis du er som personer med en vulva er flest, har det hĂžjst sandsynligt vĂŠret lidt af en mundfuld. Eller mĂ„ske du stadig har du den sĂ„kaldte vulva gazing til gode. For i et samfund, hvor nĂžgne kroppe kun er et klik vĂŠk, er den alligevel oftest ret skjult. Den helt almindelige, uretoucherede hverdagsvulva. Det kender ugens gĂŠst Line Poulsen alt til. Derfor har hun skabt Venus Spejlet: et lille hĂ„ndlavet spejl med det formĂ„l at give personer med en vulva mulighed for at komme tĂŠt pĂ„ deres eget underliv – fri for skam, forkerthedsfĂžlelser og urealistiske skĂžnhedsidealer.

Kh Underlivet er for dig, der savner et rum, hvor det er OK at vÊre prÊcis, som du er skabt. Dig, der er nysgerrig pÄ din krops hemmeligheder. Og dig, der er trÊt af at gemme bind i Êrmet, nÄr du har menstruation. Velkommen til et kropskÊrligt safe space med et glimt i Þjet, der ikke lader sig narre af idealer og tabuer.

Emma Libner er uddannet journalist og cand.mag. i Kultur og Formidling, og driver instagramprofilen @kh_underlivet. Derudover holder hun foredrag og rÄdgiver virksomheder om, hvordan de bedst imÞdekommer menstruerende personer i deres produktudvikling og forretningspraksis.


UpplÀsare: Emma Libner
LĂ€ngd: