(0)

Wall Street

e-bok


En anderledes og levende erhvers- og ledelsesbog med stĂŠrk personlig afsender.

Den unge excentriske danske erhvervsmand, investeringsekspert og eventyrer Per Wimmer er lĂŠserens guide ind i det internationale erhvervsliv.

Med udgangspunkt i den globale investerings- og finansverden fÄr vi samtidig hans bud pÄ, hvordan og med hvilke redskaber man leder og driver en succesrig virksomhed.

Per Wimmer har vÊret der selv. Han er Þjenvidne til nogle af finanskrisens mest dramatiske Þjeblikke, og pÄ den baggrund gÞr han os gennem sine skarpe analyser klogere pÄ, hvorfor den begavede investeringsstrategi nÞdvendigvis er langsigtet og baserer sig pÄ strukturelle forandringer i verden. Per Wimmer indtager en position og agerer i en verden, der stiller nogle sÊrlige krav. Bogen leverer derfor ogsÄ hans bud pÄ, hvad der skal til, og hvorfor det er lykkedes for ham.

Samtidig giver bogen pÄ en uhÞjtidelig og lettilgÊngelig facon lÊseren konkrete redskaber inden for management, organisation, rekruttering og mange andre grundbegreber, som sÄvel entreprenÞren som den nogenlunde erfarne mellemleder eller virksomhedsleder kan sÞge ny inspiration i.