(108)

Washington Dekretet

ljudbok och e-bok


Washington Dekretet er en selvstĂŠndig thriller af den prisbelĂžnnede og populĂŠre danske forfatter Jussi Adler-Olsen (f. 1950).

Da Doggie Rogers trĂŠder ind pĂ„ Hotel Splendor for at fejre den demokratiske prĂŠsidentkandidat Bruce Jansens historiske valgsejr, er det i forvisning om, at det er den rigtige mand, der har vundet. Doggie er lykkelig, forelsket og fuld af hĂ„b. Men mens den nyvalgte prĂŠsident hyldes af sine trofaste stĂžtter, trĂŠkker en mand sin pistol og affyrer et drĂŠbende skud. Det rammer Bruce Jansens hĂžjgravide hustru, og hverken hun eller det ufĂždte barn stĂ„r til at redde. Doggie er i chok – ikke mindst fordi hendes far anklages for mordet. Da Bruce Jansen indtrĂŠder i prĂŠsidentembedet, er han en dybt bitter mand. Han fremlĂŠgger et yderst kontroversielt dekret, som skal genoprette ro og orden i USA, men da det gĂ„r op for amerikanerne, hvad der er pĂ„ fĂŠrde, bryder helvede lĂžs. Snart er grĂŠnserne lukkede, spĂŠrretider indfĂžrt, en borgerkrig under opsejling, drabstallene stĂžt stigende og borgerne i panik.

En lille gruppe mennesker anfĂžrt af Doggie Rogers, nu USA’s mest eftersĂžgte kvinde, klamrer sig dog til hĂ„bet og forsĂžger at afslĂžre det komplot, det amerikanske samfund er udsat for. Alt hviler pĂ„ Doggies skuldre.


UpplÀsare: Dan Schlosser
LĂ€ngd: