(6)

Zions datter

ljudbok och e-bok


Rachel har tilbragt en stor del af anden verdenskrig i koncentrationslejren RavensbrĂŒck og har mod alle odds reddet sig til Jerusalem i 1948. Men den jĂždiske bydel er under belejring, og da hun er blevet smuglet ind, oplever hun pĂ„ egen hĂ„nd, hvilke vilkĂ„r jĂžderne her lever under. Imens fortsĂŠtter kampene pĂ„ den anden side af blokaden, mens jĂžderne hĂ„ber pĂ„, at englĂŠnderne og palĂŠstinenserne vil overlade det forjĂŠttede land til dem.

"Zions datter" er andet bind i "Zion-krþniken", der fortéller om staten Israels blodige historie i slutningen af 1940‘erne og om de menneskeskébner, der blev formet af den.

I Bodie Thoenes spĂŠndende serie "Zion-krĂžniken" tages vi med tilbage til Israels skĂŠbnedage i slutningen af 1940‘erne og op igennem 1950‘erne. Vi fĂžlger forskellige mennesker, hvis liv bliver formet af begivenhederne, og sĂ„ledes fĂ„r vi en indsigt i den konflikt, der startede for sĂ„ mange Ă„r siden og endnu sender chokbĂžlger gennem MellemĂžsten.

BÞgerne i "Zion-krÞniken" kan bÄde lÊses i forlÊngelse af hinanden og hver for sig.

Bodie Thoene (f. 1951) er en amerikansk, kristen forfatter og stÄr bag over 65 historiske romaner, hvoraf flere har vundet prestigiÞse priser. Mange af forfatterskabets romaner har Bodie Thoene skrevet i samarbejde med sin mand, Brock Thoene (f. 1952), der ogsÄ er forfatter. Temaet i mange af forfatter-Êgteparrets romaner er staten Israel og de turbulente Är efter dens oprettelse. Deres bÞger er oversat til over 20 sprog og har pÄ verdensplan solgt over 35 millioner eksemplarer.


UpplÀsare: Agnethe BjÞrn
LĂ€ngd: