(0)

Zip

ljudbok och e-bok


"Andre spil foregÄr i hver deres sÊrlige verden, men kun Vinterverden er en virkelig verden. Du mÞder mystiske krÊfter, trolddom og eventyr. Og du kommer ikke ud igen, fÞr du har vendt dig selv og alt andet pÄ hovedet for at lÞse gÄden!"

Livet er kedeligt og trist for Zip. Han har ingen venner, og han gider ikke vÊre i skole. Faktisk gider han heller ikke vÊre hjemme. Det er langt mere fristende at forsvinde ind i spillet Vinterverden, hvor alting bÄde er mere fantastisk og langt mere farligt. I spillets verden mÞder Zip drengen GrÞn og sammen oplever de en masse eventyrlige ting. Det er alt sammen langt mere spÊndende end hverdagen, men spÞrgsmÄlet er, om Zip overhovedet kan komme tilbage til virkeligheden igen?

Juliane Preisler (f. 1959) er dansk forfatter og digter. Hun debuterede i 1983 med digtsamlingen "Uden" og har siden hen udgivet en lang rÊkke bÞger og fÄet opfÞrt fire teaterstykker. Juliane Preisler er uddannet magister i litteraturvidenskab og har ogsÄ arbejdet som oversÊtter. I lÞbet af sin karriere har Juliane Preisler modtaget flere priser og legater, herunder Klaus Rifbjergs debutantpris for lyrik, Edith Rode Legatet samt Statens Kunstfonds livsvarige ydelse.


UpplÀsare: Peter Andreas

LĂ€ngd: