Courtney 1900

Serie ‱ 1 böcker

Huima kertomus urhoollisuudesta, kostosta ja vastarinnasta.

Historiallinen sotaromaani parhaimmillaan – tĂ€smĂ€lukemista tiukan toiminnan, suurten rĂ€jĂ€hdysten ja syvien tunnekuohujen ystĂ€ville.

Hitler on kuollut, mutta hĂ€nen aatteensa elÀÀ yhĂ€. Liittoutuneiden vakooja ja Courtney-suvun perijĂ€tĂ€r Saffron haaveilee paluusta suvun tiluksille Keniaan nyt, kun hĂ€nen aviomiehensĂ€ on vapautunut keskitysleiriltĂ€. Miehen veljellĂ€ – innokkaalla natsiaatteen kannattajalla – on kuitenkin synkempiĂ€ suunnitelmia pariskunnan varalle.

Samaan aikaan Keniassa muhii vallankumous. VÀkivaltaisuudet lisÀÀntyvÀt, ja Saffronin isÀ Leon Courtney huomaa olevansa puun ja kuoren vÀlissÀ. On tullut aika taistella vapaan maan puolesta.

Wilbur Smith nousi kirjailijana maailmanlaajuiseksi ilmiöksi, ja hÀnen historiallisia seikkailuromaanejaan on myyty yli 130 miljoonaa kappaletta. YhdessÀ David Churchillin kanssa kirjoitettu Sodan perintö jatkaa Courtney-suvun eeppistÀ saagaa.

*

”Smithin loistavat seikkailut kĂ€yttĂ€vĂ€t saumattomasti todellisia historiallisia tapahtumia rikkaana ja vivahteikkaana taustana
 TĂ€ynnĂ€ kiihkoa, hermojaraastavaa jĂ€nnitystĂ€ ja arkipĂ€ivĂ€n draamaa.” – Lancashire Post

”Smith kuljettaa juonikuvioita varmoin ottein, ja jĂ€nnite pysyy koko ajan yllĂ€. Lukuisaa fanijoukkoa tĂ€mĂ€ mukaansatempaava, klassinen seikkailutrilleri varmasti miellyttÀÀ.” – Publishers Weekly

1 av 1 titlar

Du har visat alla böcker i serien Courtney 1900