I Herrens Navn

Serie ‱ 6 böcker

I marts 2018 er det hele smuldret mellem hÊnderne pÄ kultlederen Keith Raniere. De amerikanske myndigheder er efter ham, og han er defor stukket af til Mexico med nogle af de mest loyale medlemmer af NXIVM kulten. Men der gÄr ikke lÊnge fÞr han bliver pÄgrebet, og sÄ skal hele verden fÄ at hÞre hvad han har gjort. Mod sine trofaste fÞlgere, mod kvinder der har opgivet alt for at fÞlge ham - I Herrens navn. Dette er sjette og sidste afsnit om kultlederen Keith Raniere og den berygtede NXIVM kult.

VĂŠrt: Thomas Stokholm

Manus og tilrettelĂŠggelse: Thomas Stokholm

Klip og lyddesign: Emil Germod

RedaktĂžr: Andreas Lindinger Saxild

I Herrens Navn

I Herrens navn undersÞger hvorfor mennesker er parate til at skade eller slÄ andre ihjel i den ultimative overskridelse af normal etik og tro. Hvordan en fanatisk leder kan skabe en kult af troende, som vil gÄ hele vejen for deres Gud pÄ jorden.

Det er skrĂŠmmende og fascinerende, for vi bliver tvunget til at spĂžrge os selv, om vi kunne gĂžre det samme i herrens navn

I fÞrste sÊson gÄr vi helt tÊt pÄ den amerikanske kult NXIVM. Grundlagt af den fallerede sÊlger Keith Raniere, der ender som en af USAŽs mest magtfulde og farlige kultledere.

Thomas Stokholm er journalist og forfatter. StÄr bag adskillige prisbelÞnnede dokumentarprogrammer, reportager og podcasts. Elsker livet og en god fortÊlling.